Les pedres d'Ica amb Josep Serneguet a Área Hermetica

Les pedres d'Ica amb Josep Serneguet a Área Hermetica

Audio not available. Try it later.
Preparing audio download

Preparing audio to download.

Sponsored listening. Audio will begin within seconds...

Escucha sin esperas

Hazte Premium

X

Les pedres d'Ica amb Josep Serneguet a Área Hermetica description

más allá misterios enigmas civilizaciones


This audio is liked by: 8 users

Comments

_('Imágen de usuario')
Abraham Veciana Gutiérrez

Bones!!! he estat 8 o 9 vegades al Perú Fa molts molts anys vaig somiar que la meva familia hi anava i era recambolesc. Jo anava per amor i casi que em caso. En el meu 1er viatge, no vaig saber res del Museu, de Cabrera, ni de les Pedres però sí vaig estar dinant al costat del Museu de les Pedres sense saber-ne. A la tornada, mon pare em va deixar un DVD de JJBenitez i vaig investigar. Vaig anar un 2on viatge i vaig anar de cap a Ica i a Ocucaje. Aleshores he coleccionat moltes i he distribuit tonelades a la resta del món, als nous propietaris d'aquestes pedres oblidades a un bast desert dinosàuric. Al cap d'anys i sense referència, mon germà va estudiar seguretat en químiques i ETC i al final va anar a parar a Libia, Panamá i al final, sense saber-ho, en més de 10 anys de somnis, a Perú. Allí es va casar, van tindre un fill, ¡tinc un nevot peruà! i tota la meva familia, amb pares divorciats i van anar.. ¿quí ho podria dir? Aquest pròxim any volem tornar ja que aquest, 2019, l'aerolínia #PlusUltraLíniasAéreas ens ha cancelat el vol i tocará anar al 2020. Mil històries que explicar, i en resum es el que he explicat i en detall en trobareu a http://www.abradamus.com En el camí em conegut en Mititieri, familiars de Cabrera Darquea, en Josep Serneguet, a altres coleccionistes i curiosos internacionals, també la directora del INC o Ministerio de Cultura del Perú, inclús coleccionistes anteriors a JAVIER CABRERA!, sí, es diuen "hermanos Soldi" i vaig poguer entrevistar-los per 1er cop i ningú més ha anat i em van regalar una d'elles. En tinc del mateix Museu i no puc dir-ne com jejeje... gelats i històries al despatx de Cabrera i la cambra secreta la vaig veure amb imatges crísitiques enfront del despatx (enfront del wc), sí que la casona es gran i hi ha més cambres que no ens ensenyen. Actualment un dels fills, Ernesto Cabrera, el custodia y n'és el director però no fot ni un pal, avans la germana Eugènia sí que feia molta feina amb la secretaria Emma. Ara fan pagar molt, no deixer fer fotos ni vídeos i venen uns llibres que no son 2na edició original ja que en Cabrera va tindre fins hi tot la 9na. El Museu diu vol recuperar les pedres d'Ica de la resta del món per ampliar-ne el seu, però ells no fan el que va fer el seu pare Javier Cabrera: enviaba diners a Ocucaje o els hi responia medicinalment. Ara les pedres en Ocucaje s'amontonen i es venen a turistes o s'envien fins a Japó, a Espanya, a Catalunya, a on sigui. Hi ha un món màgic radera de les Pedres i no son solament les Pedres. També en la regió d'Ica hi han les línies de Nazca, o les de Palpa (desconegudes), hi ha un futimer de cosas, fins hi tot pirámides en Nazca, jo mateix n'he estat. En Josep Serneguet es el receptor de les teories de Javier Cabrera i ara, en Josep, jo el dic el post- teòric d'en Cabrera ja que te un enfoc més ampli i connector. Abraçada Josep.

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

He estado dos veces con Joaquin mititieri en peru por el tema de las piedras de ica he tenido contacto tanto con el doctor Cabrera con Basilio Ochulla y su familia tanbien con los demás implicados he estado dos veces en el yacimiento donde salieron la mayoría de las piedras y les tengo que decir que la mayoría de cosas que nos cuentan no tienen nada que ver con la realidad por ejemplo las piedras no son negras tal como se encuentran en la montaña son grises lo que las embadurnaban para resaltar los dibujos, no había armario secreto las piedras de la pasión estaban debajo de una escalera don de quedaba un cuarto y halla estaban con unas figuras de cerámica muy interesantes,no hay piedras falsas lo que hay son grabados que no tienen nada que ver los que tenia el doctor Cabrera,las piedras no pueden ser artificiales si hubiese estado en el yacimiento se habría dado cuenta de estas piedras se encuentran en un sustrato de la tierra que antes era un fondo marino y se encuentran cubiertas de una sustancia blanca que párese tanto sal cono cal seria interesante poder examinarlo y cuesta mucho sacarlas ya que llevan millones de años allí y cuando se sacan queda el molde de donde estaban. Como ven hay mucho mas de lo que se suele contar y no me quiero extender mas.

_('Imágen de usuario')

Descubre podcasts de otros países

Fireside Mystery Theatre

Fireside Mystery Theatre

Fireside Mystery Theatre is original audio drama performed and recorded live. We're styled in the fashion of old-time radio theatre with a decidedly modern macabre sensibility!We perform once a month at The Slipper Room in NYC with a full cast, a live, improvised score, and musical acts that complement our anthology of stories. Join host Ms. Ali Silva and with her amazing company of actors and musicians for this varied series of thrilling and chilling tales!Also from Fireside Mystery Productions: The Midnight Reading, a special recurring series of dramatic readings of lost classics from the world of macabre fiction that have inspired our show.For more information, merchandise and upcoming live shows visit our website.http://www.firesidemysterytheatre.comConnect with us! @firesidemysteryhttps://twitter.com/firesidemystery

Don't Break The Oath Podcast

Don't Break The Oath Podcast

In this paranormal podcast we will cover everything from the paranormal to the very normal so join hosts Lee, Steve and Andy as we cover subjects like ufo's, ghosts, cryptozoology, mysteries and conspiracies. we will also include listeners true stories of the strange and paranormal, so if you have a story for the show please send them to dbtopodcast@gmail.com Thank you for listening.

Casefile True Crime

Casefile True Crime

Fact is scarier than fiction.

Lore

Lore

Lore is a bi-weekly podcast (as well as a TV show and book series) about dark historical tales. Each episode explores the mysterious creatures, tragic events, and unusual places that fill the pages of history. Because sometimes the truth is more frightening than fiction.

Unsolved Mysteries of the World

Unsolved Mysteries of the World

Hi, and welcome to Unsolved Mysteries of the World where we explore the unexplained. Our topics include Missing Persons, Unsolved Murders, UFO & Aerial Phenomenon, Ghosts & Hauntings, Legends & Myths, Lost Treasures, Cryptozoology, Urban Legends, Conspiracies, Ancient Archaeological Anomalies and much more. If this is your first time listening to us, and you like our show, remember to subscribe when you get a chance. Each episode we will dive into a topic or case with a descriptive narrative and include special guest interviews where possible.


Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información