Esta emisión funciona mejor en la App de iVoox, con la última versión de Mac OS, y en navegadores como Chrome y Firefox.

Descripción de Onda Rambla

Onda Rambla és una cadena privada catalana d'emissores amb 17 anys d'experiència en el món de la ràdio.
Aquesta és la cinquena temporada d'Onda Ramblaassociada a la cadena d'àmbit estatal, Punto Radio. Sense perdre la seva identitat, aquesta unió ha servit per consolidar l'estratègia de projecció i influència a nivell estatal d'ONDA RAMBLA. I per part de PUNTO RADIO, la presència d'aquesta cadena a Catalunya.
La nostra filosofia de fer ràdio ve marcada per una clara vocació i esperit de servei públic. Per això, la programació d'Onda Rambla està basada en programes que realment escolten al ciutadà tractant aquells temes que més li interessen. Onda Rambla té emissores repartides per tot el territori català. D'aquesta manera podem oferir una programació local de qualitat cobrint les notícies i els esdeveniments que afecten de forma més propera als ciutadans.
Informatius i programació local combinats amb espais nacionals per oferir la informació més completa i entretinguda. Així és Onda Rambla.

Rating 3,5 basado en 14 valoraciones

ag